Omdat wij ons 100% focussen op onze clienten,
kunt u bij ons op de voicemail een terugbelverzoek achterlaten.

Wie zijn wij

Hellings Fysiotherapie

Hellings Fysiotherapie is sinds 2007 gevestigd in Wintelre.  Vanaf 2013  zijn is de praktijk gevestigd in gemeenschapshuis de Rosdoek.  In deze prachtige multifunctionele accommodatie heb ik de beschikking over  een ruime ontvangstruimte, meerdere behandelruimtes en een zeer ruime oefenzaal.

Het streven is om iedereen te voorzien van de best mogelijke behandeling. Om mijn kennis en kunde up to date te houden volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen. Ik werk volgens de laatste inzichten en aan de hand van KNGF richtlijnen. U vind mij als geregistreerd fysiotherapeut in in het Centraal Kwaliteit Register.

Contact opnemen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring omschreven.