Omdat wij ons 100% focussen op onze clienten,
kunt u bij ons op de voicemail een terugbelverzoek achterlaten.

Kinetics revalidatie en training

 

Heeft u een blessure die maar niet over gaat? Wilt u in weinig tijd maximaal rendement binnen uw revalidatie of bent u een fanatieke sporter en wilt u de lat voor uzelf nog hoger leggen? U moet dan denken aan harder lopen en/of hoger springen al na 10 trainingen! Sta dan open voor de revolutionaire Kinetics Flywheeltraining!

Flywheel revalidatie en training

Flywheeltraining wordt ingezet bij o.a. revalidatie van pees, enkel, knie, heup -en rugklachten. Met intensieve persoonlijke begeleiding ervaart u al snel dat u de beweging én de weerstand helemaal zelf in de hand heeft. U krijgt precies evenveel kracht terug als dat u erin stopt. Als uw lichaam een pijnsignaal afgeeft, stopt u automatisch minder energie in uw volgende beweging. Elke gebruiker traint dus op zijn eigen maximale niveau. Dit maakt flywheeltraining een natuurlijke en veilige trainingsmethode.

De flywheeltraining is ook zeer geschikt voor sportspecifieke training als aanvulling op uw eigen sport. Met het flywheel principe traint u uw spieren of pezen vanuit verschillende invalshoeken. Bovendien traint u de volledige kinetische keten in een totale en functionele beweging. Zo bent u ook in staat heel gericht te trainen. De trainingsmethode en de effecten van vliegwieltraining zijn van het allerhoogste niveau en wetenschappelijk onderbouwd in diverse studies.

Kosten

Revalidatie middels flyweeltraining valt binnen de fysiotherapeutische behandeling en wordt daarom binnen uw aanvullende verzekering vergoed. Kijk op de vergoedingen pagina voor meer informatie over vergoedingen van uw behandelingen door uw zorgverzekeraar.
Preventieve training en/of sportprestatie verbetering middels flywheeltraining wordt niet vergoed door uw verzekeraar. Kijk hier voor de tarieven.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wil u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op  via het online contactformulier op onze site of neem contact op via nummer 040-2051274.

 

 

Contact opnemen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring omschreven.