Omdat wij ons 100% focussen op onze clienten,
kunt u bij ons op de voicemail een terugbelverzoek achterlaten.

Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen bezoeken jaarlijks de fysiotherapeut vanwege klachten aan het bewegingsapparaat. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door ouder worden.

Snel weer in beweging

Bij Hellings Fysiotherapie luisteren we naar de reden van uw komst. We beoordelen uw persoonlijke en lichamelijke situatie door een uitgebreid gesprek en een lichamelijk onderzoek. Samen met u wordt aan de hand van het gesprek en onderzoek een persoonlijk behandelplan opgesteld. Op deze site vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Met Hellings Fysiotherapie bent u snel weer in beweging.

Kwaliteit

Bij Hellings Fysiotherapie streven wij ernaar om u de best mogelijke behandeling te geven. Om onze kennis up to date te houden, volgen wij regelmatig cursussen en bijscholingen. Onze therapeuten staan allen ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register fysiotherapie. Wij zijn altijd op zoek naar verbeterpunten, daarom vragen wij u bij afsluiting van uw behandeling deel te nemen aan een kort klanttevredenheidsonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit een korte online vragenlijst en wordt door een extern bedrijf (Qualizorg) geheel anoniem verwerkt.  Uw mening over onze zorg wordt zeer gewaardeerd.

Vergoeding

Wilt u weten of uw behandelingen door uw verzekeraar worden vergoedt? kijk dan op deze site op de vergoedingen pagina of vraag het uw therapeut. U kunt natuurlijk ook informatie opvragen via uw eigen zorgverzekeraar.

Meer informatie of een afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook bellen via telefoonnummer 040-2051274.

 

Contact opnemen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring omschreven.