Omdat wij ons 100% focussen op onze clienten,
kunt u bij ons op de voicemail een terugbelverzoek achterlaten.

Fysio Fitness

Bewegen is gezond, maar dan moet het wel op een verantwoorde manier gebeuren. Bij Hellings Fysiotherapie kunt u terecht voor Fysio Fitness. Onder begeleiding van uw fysiotherapeut beweegt u zich op een verantwoorde manier fit.

Voor wie is Fysiofitness

Fysiofitness is bedoelt voor iedereen die verantwoord wil bewegen. Het kan zijn dat u start met fysiofitness als vervolgtraject van uw fysiotherapeutische behandeling en/of revalidatie. Maar ook als u geen klachten heeft is fysiofitness een mooie manier om fit te worden en te blijven.

Bij Hellings Fysiotherapie maken wij gebruik van moderne kracht en cardio apparatuur, maar de kracht van onze Fitness zit in de kennis en kunde van uw begeleider. Samen met u kijken we naar wat u nodig heeft om verantwoord te sporten en uw doelen te bereiken.

Fitness voor de 65-plusser

Speciaal voor de 65-plusser zijn wij gestart met de 65 plus fitness. Onder begeleiding van uw fysiotherapeut werkt u in een kleine groep met leeftijdsgenoten aan uw conditie, kracht of andere persoonlijke doelstellingen. De trainingen worden gestart met een aantal groepsoefeningen waarna ieder verder gaat met de training volgens zijn of haar vooraf opgestelde trainingsschema. Afsluitend is er ruimte voor een gezamenlijke kop koffie of thee.

Kosten

Op de tarieven pagina van onze site  vindt u een overzicht van de kosten van fysiofitness en 65 plus fitness. Let op, deze kosten vallen niet onder de vergoeding via uw verzekeraar.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over fysiofitness bij Hellings Fysiotherapie neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel ons op 040-2051274.

 

Contact opnemen

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring omschreven.